Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Tak to je síla. Islamizace západní Evropy nadále pokračuje. Školy už se začínají přizpůsobovat imigrantské kultuře místo toho, aby se imigranti přizpůsobovali kultuře francouzské.

Několik veřejných základních a středních škol na předměstí Paříže začalo nedávno nabízet kurzy arabštiny! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako islamizovaná Francie, kde jsou imigrantská ghetta, kam se bojí vkročit i policisté a ženy jsou běžně znásilňovány imigranty, volte prosím v pátek či v sobotu ve volbách do Evropského parlamentu hnutí SPD!

Podobné je to i například ve Švédsku, které místo toho, aby se snažilo imigranty integrovat, asimilovat a přimět je k tomu, aby se přizpůsobili hodnotám Švédů, tak je bude více vyučovat v jejich původním jazyce: arabsky, kurdsky a albánsky!

Společně s dalšími vlasteneckými a antiislamistickýmu stranami máme šanci ubránit Evropu, když nás podpoříte. Náš kamarád a italský ministr vnitra Matteo Salvini již ukázal, jak umí zatočit s nelegálními imigranty, nelegální imigraci do Itálie prakticky zastavil. I když musí řešit problém migrantů, kteří v Itálii už jsou. Nejsme v tom sami a máme silné spojence! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Juncker a Soros, přijďte k REFERENDU o EU a IMIGRACI v pátek či v sobotu!

2019-05-24T20:47:47+02:00

Zapojte se