Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Máme zde přímý důkaz, že politici se snaží falšováním čísel snižovat kriminalitu imigrantů, i když ta je ve skutečnosti mnohem vyšší.

Aktualita

Radim Fiala: Máme zde přímý důkaz, že politici se snaží falšováním čísel snižovat kriminalitu imigrantů, i když ta je ve skutečnosti mnohem vyšší.

Dokazuje to příklad z Nizozemska, kdy zprávy ministerstva spravedlnosti o kriminalitě migrantů byly prezentovány tak, aby vznikl dojem, že jejich kriminalita není tak velká. Takže se potvrzuje, že sluníčkářští politici Vám lžou ráno, lžou Vám v poledne a lžou Vám i večer. Pokud chcete zabránit islamizaci naší země a masové imigraci a ní spojené kriminalitě, volte prosím v pátek a v sobotu hnutí SPD!

Nizozemský ministr spravedlnosti Harbers dle Deutsche Welle před nizozemským parlamentem prezentoval zprávu, která obsahovala mimo jiné informace o kriminalitě migrantů čekajících na azyl. Různé přestupky jako krádeže prý měly své kategorie, ale vážné zločiny jako pokus o znásilnění či o vraždu byly zahrnuty pod hlavičkou „ostatní“, takže nebylo možné zjistit přesná čísla o těchto zločinech. Poté, co tato fakta vyplula na povrch, následovalo na ministerstvu spravedlnosti vyšetřování.

Náš vlastenecký kolega a spojenec Geert Wilders ministerstvo spravedlnosti obvinil, že se snaží fakta o zločinnosti migrantů zamést pod koberec. Deutsche Welle dále informuje, že tato epizoda se odehrála, zrovna když premiér Mark Rutte čelí krizi a snaží se bojovat proti růstu preferencí protimigračních a euroskeptických stran, u kterých se očekává, že v eurovolbách posílí.

Takže se potvrzuje, že sluníčkářští politici Vám lžou ráno, lžou Vám v poledne a lžou Vám i večer. Zbavme se politických lhářů! Pokud chcete zabránit islamizaci naší země a masové imigraci a ní spojené kriminalitě, volte prosím v pátek a v sobotu hnutí SPD!

https://www.parlamentnilisty.cz/…/Vrazdici-migranti-znasiln…

2019-05-23T14:22:39+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0