Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Prosazuji zrušení koncesionářských poplatků České televize a Českého rozhlasu

Prosazuji zrušení koncesionářských poplatků České televize a Českého rozhlasu, zavedení kontroly hospodaření obou organizací Nejvyšším kontrolním úřadem (NKÚ), což dnes není, a změnu statusu na státní příspěvkovou organizaci, jejíž ředitelé by byli volení občany v přímé volbě, abychom ukončili současné politické ovlivňování řízení a pořadů.
A na základě těchto našich návrhů se samozřejmě hned hystericky ozvala „pražská kavárna“ a začali mne kritizovat, špinit v médiích a překrucovat naše návrhy. Říkají, že naše návrhy nejsou demokratické, když navrhujeme, aby ředitele volili přímo občané. To je opravdu směšný argument. Zvláště v současné situaci, kdy ředitele volí politiky zvolená Rada.
„Chápu“, díky našemu návrhu by totiž skončilo neprůhledné hospodaření s finančními prostředky a začala by demokracie bez vlivu zákulisních hráčů a politiků. Proto takový odpor.
Česká televize a Český rozhlas by musely začít dělat skutečně vyvážené pravdivé zpravodajství, nikoliv lži a manipulace, jako je tomu nyní.
My v SPD se nenecháme zastrašit a budeme nadále ze všech sil prosazovat náš politický program. Prosím Vás nadále o co největší podporu. Přeji hezký den a prosím SDÍLEJTE, aby se lidé dozvěděli pravdivé a necenzurované informace. Děkuji!

2017-10-25T15:07:09+02:00