Budeme požadovat referendum o každém předání státní suverenity na orgány EU a referendum o vystoupení z EU. Chceme Evropu jako volný trh zboží, služeb a práce. Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států.

1. Nechceme být provincií EU, chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku2020-02-19T21:26:38+02:00

Je pro nás nepřijatelné dále tolerovat systém, kde vzniká vrstva lidí, kteří již nemají zájem pracovat, neznají slova jako povinnost a odpovědnost a terorizují své okolí kriminalitou.

3. Nechceme drahý a nefunkční sociální systém, chceme systém podporující všechny slušné lidi –seniory, rodiny s dětmi, zdravotně postižené občany i děti ohrožené bídou2020-02-19T21:26:59+02:00

Chceme platbu DPH ze skutečně zaplacených faktur a odstranění ručení za platbu DPH u obchodního partnera. Podporou podnikatelského prostředí v průmyslu, zemědělství a službách vytvoříme nová pracovní místa.

6. Budeme vytvářet nová pracovní místa – podpoříme proto podnikatele a živnostníky2020-02-19T21:27:16+02:00

8. Chceme zákon o prokázání původu majetku

Prosazujeme prokázání původu nabytého majetku občana nad 20 milionů korun. A na rozdíl od všech ostatních stran zpětně. V případě, že nebude doloženo legální nabytí majetku, bude zdaněn 100% daní. Co zloději ukradli, musí vrátit! Nelze připustit zbohatnutí politicko-korupční mafie na úkor ostatních občanů.

8. Chceme zákon o prokázání původu majetku2020-02-19T21:27:28+02:00