Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaPošlapávání tradic a historie

Pošlapávání tradic a historie

Tomio Okamura: Ačkoli můžeme mít k americkému prezidentovi Trumpovi velké oprávněné výhrady, tak v den výročí vyhlášení americké nezávislosti pronesl vlastenecký projev, s jehož velkou částí můžeme v obecné rovině souhlasit. Postavil se v něm na obranu vlastenectví a proti pošlapávání tradice, historie, civilizace a patriotismu. I my musíme hájit naše tradice, naši suverenitu a naši vlast proti útokům sluníčkářů a takzvaných „bojovníků proti rasismu“, jinak svou zemi za pár let nepoznáme.

„Náš národ je svědkem nelítostné kampaně za vymazání historie, pošpinění našich hrdinů a indoktrinace našich dětí. Rozzuřené davy se snaží strhnout sochy našich zakladatelů, znetvořit naše nejsvětější památníky a rozpoutat vlnu násilného zločinu v našich městech… Nedovolíme, aby nám sebrali naši zemi, hodnoty, historii a kulturu,“ řekl prezident.

„Chtějí nás umlčet, ale nás neumlčí. Chceme svobodnou a otevřenou debatu, ne zákony omezující svobodu projevu a mazání kultury… Podporujeme odvážné muže a ženy zákona v bezpečnostních složkách. Nikdy nezrušíme naši policii nebo náš velkolepý Druhý dodatek k ústavě, který nám dává právo držet a nosit zbraně. Jsme přesvědčeni, že naše děti by se měly učit milovat svou vlast, ctít její historii a učit ctít naší skvělou národní vlajku. Stojíme zpříma, stojíme hrdě a poklekáme jen před Bohem Všemohoucím,“ pokračoval prezident USA.

Trump také zmínil, že neomarxistické hnutí Black lives matter usiluje o zničení rodiny, která je základem národa.

„Jsme hrdí, že naše země byla založena židovsko-křesťanských principech…“

„Jednou z jejich politických zbraní je ´Vymazat historii´ – vyhazovat lidí z práce, zostudit odpůrce a vyžadovat totální podřízení každého, kdo nesouhlasí… Toto je samotná definice totalitarismu a je naprosto nepřátelská k naší kultuře a naším hodnotám… Tento útok na naši svobodu musí být zastaven… Odhalíme a budeme demaskovat toto nebezpečné hnutí, ochráníme děti našeho národa, ukončíme tento radikální útok a zachováme náš milovaný americký způsob života…,“ hovořil Trump o sluníčkářích.

„Děti jsou ve školách učeny, aby nenáviděly svou vlastní zemi a aby věřily, že muži a ženy, kteří ji postavili, nebyli hrdinové, ale zločinci… V zájmu naší cti, v zájmu našich dětí musíme chránit a zachovat naší historii, naše dědictví a naše velké hrdiny,“ řekl americký prezident.

I my musíme hájit naše tradice, naši suverenitu a naši vlast proti útokům sluníčkářů a takzvaných „bojovníků proti rasismu“, jinak svou zemi za pár let nepoznáme.

2020-07-09T15:30:38+02:00