Podpořte hnutí SPD

Tomio Okamura: Co si o tom myslíte? Hnutí SPD je jediný relevantní politický subjekt, který prosazuje obnovení naší suverenity a vystoupení z Evropské unie. Česká republika na 1. místě!

Například Václav Klaus ml. z Trikolóry dnes v rozhovoru pro Parlamentní listy opakovaně potvrdil svůj postoj, že nechce vystoupit z EU. Stejně jako minulý týden v rozhovoru pro Seznamzprávy Václav Klaus řekl, že by bylo dětinské vystupovat z Evropské unie a v jiném vyjádření zase řekl, že je proti referendu, nesouhlasí s přímou volbou prezidenta a chce zrušit minimální mzdu, což by bylo fatální pro české občany v manuálních profesích, jelikož by byli nahrazeni levnými zahraničními dělníky. Václav Klaus ml. také minulý týden v rozhovoru pro Seznamzpravy řekl, že si dokáže představit vládnutí s ODS a že se Trikolora od ODS vlastně tolik neliší.

Co na to říct? Myslím, že je dobře, že se ukazují zásadní rozdíly mezi programem SPD a Trikolóry. Každý má právo prosazovat svůj program, takže Trikolóru nijak nekritizujeme. Jsme naopak rádi, že se zcela vyjasnily programové rozdíly. A je na svobodné volbě občanů, komu dají ve volbách hlas. Hnutí SPD prosazuje referendum o vystoupení z Evropské unie a EU je podle nás nereformovatelná. Pokud nevystoupíme z EU, tak nás zničí – imigrací, islamizací, sluníčkářským neomarxismem a genderem, klima-hysterií a destrukcí ekonomiky. Alternativou k EU je pro ČR podle hnutí SPD Evropské sdružení volného obchodu (EFTA), kde jsou třeba Švýcarsko, Norsko či Lichtenštejnsko – a bez problémů obchodují se státy EU. A koalici s ODS si opravdu v SPD představit neumíme, jelikož by se s návratem ODS opět vrátily staré pořádky, jako jsou korupce, klientelismus, asociální jednání vůči slušným a pracujícím lidem a pokračovala by probruselská politika.

Hnutí SPD je konstruktivní a chce spolupracovat a táhnout za jeden provaz. Rád bych proto vyzval ostatní vlastenecké či euroskeptické strany, aby netříštily síly, a podpořili největší vlasteneckou stranu, kterou je SPD. Tak máme jedinou šanci zvítězit nad probruselskými stranami. Je potřeba zahodit osobní ambice a politikaření. V příštích volbách půjde totiž doslova o zachování svobody a existence naší republiky. Správnou cestu všem vlastencům ukázal letos Jaroslav Foldyna, který se stal členem poslaneckého klubu SPD a posílil naše řady na 20 poslanců. Vlastenci táhnou za jeden provaz! Pojďte i vy s námi!

2020-07-07T08:16:17+02:00

Úterý 04.08.2020|

Radim Fiala: Hnutí SPD podporuje snižování daní, ale nepodpoří zadlužování státního rozpočtu na příští rok. Je nutné škrtat výdaje na politické neziskovky, nepřizpůsobivé, inkluzi a podobně. Premiér ...