Úvodní stránkaNovinky hlavní stranaMigrační invaze pokračuje

Migrační invaze pokračuje

Tomio Okamura: Migrační invaze pokračuje. Na italský ostrov Lampedusa dorazilo ve středu dalších sedm desítek nelegálních migrantů z Afriky, o den dříve tam připlulo několik lodí se 173 nelegály. Nelegální imigranty sem nikdo nezval, tak ať se vrátí odkud přišli! Nelegální imigranty je třeba deportovat! Stop imigraci, stop násilí. Nechceme, aby v našich městech probíhaly války gangů jako na Západě!

Za poslední tři dny na Lampedusu doplulo kolem 1000 běženců, většinou Tunisanů.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

„Tohle není migrace, ale chaos. Italská vláda je komplicem v pašování lidí. Tady nejde o uprchlíky, ale o mladé, zdravé migranty, kteří přicházejí z Turecka,“ prohlásil náš kolega a spojenec Matteo Salvini, který byl do loňského září ministrem vnitra.

Před týdnem vyzvali lídři jihoitalských regionů Sicílie a Kalábrie vládu, aby situaci s migranty připlouvajícími z Afriky do těchto oblastí urychleně řešila. ČTK informovala, že v prvním pololetí se oproti loňsku počet migrantů, kteří dorazili do Itálie přes Středomoří, více než zdvojnásobil. Letos jich do Itálie od začátku roku připlulo podle Úřadu vysokého komisaře pro uprchlíky téměř 10 000 (včetně nejnovějších lodí na Lampedusu). Loni připlulo do Itálie přes Středomoří 11 471 za celý rok.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná a afrikanizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

2020-07-25T14:47:40+02:00