Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Maďarský premiér Viktor Orbán minulý čtvrtek varoval, že imigrační tlak na maďarskou hranici opět stoupá, a tak vláda pošle na hranici se Srbskem více vojáků a aktivuje žádost o pomoc adresovanou zbylým státům Visegrádu o pomoc při ochraně jižní hranice Maďarska (a tedy Schengenu i EU).

Aktualita

Radim Fiala: Maďarský premiér Viktor Orbán minulý čtvrtek varoval, že imigrační tlak na maďarskou hranici opět stoupá, a tak vláda pošle na hranici se Srbskem více vojáků a aktivuje žádost o pomoc adresovanou zbylým státům Visegrádu o pomoc při ochraně jižní hranice Maďarska (a tedy Schengenu i EU).

Hnutí SPD podporuje Orbána při ochraně hranic a je pro to, aby ČR pomohla Maďarsku při ochraně vnějších hranic EU. Současně ale musíme být připraveni chránit si také hranice svého českého státu sami.

Orbán reagoval i na to, že do Turecka vloni přišlo 450 tisíc ilegálních imigrantů, což meziroční nárůst o 70 procent. Počet migrantů podle Orbána stoupl i na trase vedoucí přes Bosnu a Hercegovinu směrem do Chorvatska. O věci informoval slovenský server Topky.sk.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Společně se ubráníme. 😉

https://www.topky.sk/…/Orban–Migracny-tlak-opat-stupa–poz…

2020-01-13T16:03:40+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0