Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: V noci útočil Írán raketami na základny USA v Iráku. Je jasné, že tím konflikt nekončí. Situace se může přechodně stabilizovat, ale je zřejmé, že probíhá geopolitický střet ohrožuje mír ve světě.

Odpovědnost za destabilizaci nesou USA. Jako světová velmoc číslo jedna nezvládly svoji odpovědnost za mír a stabilitu.

Je rozvráceno mezinárodní právo a fakticky je paralyzována OSN. Je skandální a proti všem pravidlům mezinárodního práva, že USA nechtějí vpustit zástupce Íránu, aby promluvil na Radě bezpečnosti OSN.

Svět se stává stále méně bezpečný i pro Českou republiku. Musíme myslet na svoje zájmy. Je naivní představa, že budoucnost naší země zajistíme slepou poslušností v Bruselu, Berlíně a Washingtonu. Globalisté nepočítají s budoucností České republiky. Počítají jen své zisky a šíří svoji moc nad lidmi. Války, teror,migrace – to je vše nástroj k ovládání lidí a ničení jejich kultury a národů.

2020-01-08T10:15:03+02:00

Zapojte se