Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Zabití Sulejmáního americkou armádou je moderním Sarajevským atentátem 21. století. Bude to mít nedozírné důsledky. Pojem “obranný útok” je něco jako humanitární bombardování a “válka je mír”.

Aktualita

Radim Fiala: Zabití Sulejmáního americkou armádou je moderním Sarajevským atentátem 21. století. Bude to mít nedozírné důsledky. Pojem “obranný útok” je něco jako humanitární bombardování a “válka je mír”.

Vměšování USA do záležitostí Iráku bude nadále eskalovat napětí. Rozvracování Blízkého východu a suverénních států je velmi nehezká záliba administrativy USA. Následky bohužel poneseme všichni.

Odmítáme, aby USA napadaly suverénní státy a působily na jejich území bez jejich svolení. Spojené státy svou agresí mohou vyvolat konflikt, který bude mít globální dopady.

2020-01-03T14:03:27+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0