Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Britové ve volbách dali jasně najevo, že si přejí brexit, a opustili tak bruselský Titanic. Hnutí SPD považuje výsledek voleb ve Velké Británii za druhé referendum o brexitu.

Britové svými hlasy pro Konzervativní stranu dali jasně najevo, že si přejí brexit. Naprosto zkrachovaly naděje globalistů, že dojde ke zpochybnění brexitu a jeho znemožnění. Britové zvolili svobodu a demokracii. Budoucnost Británie nevidí v jednotné EU s regulovanou dotační ekonomikou, klima-hysterií a multikulturní ideologii.

Hnutí SPD byla a je jediná významná politická síla, která odchod Velké Británie z EU podporovala a věřila v jeho úspěch. Ekonomický a politický krach současné EU je neodvratný. Hnutí SPD jasně říká „Česká republika na prvním místě!“.

Máme právo na referendum o vystoupení z EU. Naše hnutí odmítá teze exprezidenta Klause, že chtít vystoupit z EU je dětinské. Takový postoj je politický oportunismus těch, kteří vždy zájmy země vymění za možnost vládnout pod kuratelou EU. Hnutí SPD není dětinské. Je pevné a vytrvalé stejně jako Britové. Chceme podobně jako Británie pryč z bruselské nesvobody.

2019-12-23T21:50:19+02:00

Zapojte se