Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Na rozdíl od koránu je evangelium poselstvím o velké lásce k lidem. Vánoční svátky jsou dny rodinného štěstí a pohody. Přejeme všem lidem dobré vůle prožití Vánoc ve zdraví a uprostřed svých blízkých.

Vánoce vychází z naší křesťanské tradice. Na rozdíl od koránu je evangelium poselstvím o velké lásce k lidem. Odpuštění a láska jsou hodnoty, které si o Vánocích připomínáme.

Globalisté by chtěli udělat z lidí jen spotřebitele a pracovní sílu. Vánoce se v celé EU proměňují na multikulturní obchodní trhy. Tam, kde je připomínán Ježíšek, tam jsou zátarasy a policie se samopaly. To je důsledek islamizace Evropy. Lidé chtějí svátky lásky a odpuštění, nechtějí strach a ozbrojence. Kdo to nerespektuje, nemá v Evropě co dělat.

2019-12-22T12:23:48+02:00

Zapojte se