Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Dobrá zpráva. Slovenská sněmovna se ve čtvrtek svým usnesením vyslovila proti tomu, aby Evropská unie přistoupila k takzvané Istanbulské úmluvě.

Hnutí SPD odmítá tuto genderovou totalitní zrůdnost, která má rozbíjet rodiny a která vyvolává „třídní nenávist“ žen proti mužům, diskriminaci mužů a pozitivní diskriminaci žen. Úmluvu podporuje bohužel i premiér Babiš. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi bez genderových a sluníčkářských šíleností. Braňte ho spolu s námi. 😉

Potvrzuje se bohužel, že premiér Andrej Babiš a jeho vláda prosazují šílenou sluníčkářkou agendu. Hnutí SPD naprosto odmítá genderovou ideologii, která tvrdí, že pohlaví je konstrukt a která staví muže a ženy do konfliktu proti sobě! Úmluva tvrdí, že VŠICHNI muži ze své definice diskriminují a utlačují ženy! Tato úmluva naprosto rozvrátí náš právní řád a svobodnou společnost.

Již v březnu slovenský parlament požádal vládu premiéra Petera Pellegriniho, aby v ratifikaci zmíněné úmluvy nepokračovala. Podle poslanců vládní Slovenské národní strany, kteří nejnovější usnesení navrhli, je třeba zajistit, aby Úmluvou Rady Evropy o prevenci a potírání násilí vůči ženám a domácího násilí nebylo Slovensko vázáno ani prostřednictvím rozhodnutí a opatření EU. Úmluvu dosud neratifikovalo sedm členských zemí EU včetně Česka a Slovenska.

2019-12-01T18:33:50+02:00

Zapojte se