Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Premiér Maďarska Viktor Orbán v Praze u příležitosti 17. listopadu pronesl věty, které můžeme podepsat i my.

Podle něho by reprezentanti neomarxistické revoluce ze Západu chtěli nejraději zlikvidovat svět založený na národních státech a na křesťanských principech. My ale chceme tento svět chránit, žít jako svobodný národ a sami rozhodovat o svých osudech, a ne žít jako podrobení poddaní. Slova Orbána podepisujeme. Opravdové hodnoty Evropy a její civilizace dnes hájí hnutí SPD či Viktor Orbán a středoevropské národy proti západní sluníčkářské totalitě a islamizaci. Braňte je spolu s námi. 😉

„Reprezentant roku 1968 na Západě by nejraději zlikvidoval svět založený na národních státech, na křesťanských principech. My chceme právě toto ochránit. Co se týče odkazu 68. roku, totéž, co bylo minule, platí i dnes. Sami chceme rozhodovat o svých osudech, chceme žít jako svobodný národ, ne jako provincie, nebo jako podrobení poddaní,“ řekl Viktor Orbán v pražském Národním muzeu. Podle Orbána nepotřebuje Evropa novou ideologii. Zatímco v roce 1968 v Praze Pražské jaro drtily sovětské tanky, tak sluníčkářští studenti na Západě oslavovali hippies a neomarxismus.

„Pokud chceme zlepšit náš evropský svět, a to by bylo potřeba udělat, tak potřebujeme jednoduché lidské věci. Potřebujeme to, abychom mohli žít svůj vlastní středoevropský život, abychom mohli uctívat a chránit naše rodiny, užívat si svobody, abychom mohli být hrdí na tyto národy,“ dodal Orbán. „Před třiceti lety jsme mysleli, že naší budoucností je Evropa. Teď to vidíme tak, že my jsme budoucností Evropy a jsem přesvědčen, že jsme připraveni splnit toto poslání,“ ukončil projev maďarský premiér.

Tato slova Orbána podepisujeme i my. 🙂 Opravdové hodnoty Evropy a její civilizace dnes hájí hnutí SPD či Viktor Orbán s středoevropské národy proti západní sluníčkářské totalitě a islamizaci. Braňte je spolu s námi.

2019-11-18T10:36:58+02:00