Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Snažíme se prosadit zákon o přímé hmotné odpovědnosti!

Aktualita

Radek Rozvoral: Snažíme se prosadit zákon o přímé hmotné odpovědnosti!

Ve čtvrtek prošel v Poslanecké sněmovně druhým čtením náš návrh zákona o majetku České republiky, což je zákon o hmotné odpovědnosti všech, kteří hospodaří s veřejnými penězi a majetkem.

O návrhu se před druhým čtením nějaký čas debatovalo a delší dobu trvalo, než se nad tímto návrhem hnutí SPD našel s ostatními politickými stranami společný konsensus, který je sice měkčí než námi předložená varianta, ale i tak bude posílena přímá odpovědnost všech, kteří hospodaří s veřejným majetkem.

Tento návrh zákona je jedním ze základních pilířů našeho hnutí a plníme tím dlouhodobý politický program SPD, který jsme slíbili občanům. Třetí a finálové projednávání zákona o majetku České republiky bude možné dle jednacího řádu Poslanecké sněmovny od 23. listopadu 2019 a já pevně věřím, že bude schválen a následně postoupen k projednávání do Senátu.

2019-11-11T09:24:35+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0