Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Veřejnoprávní džihád.

Aktualita

Radim Fiala: Veřejnoprávní džihád.

Český rozhlas ve svém pořadu Interview Plus dával prostor názorům bývalého pražského imáma Samera Shehadeha, který byl nyní obžalován z účasti na teroristické skupině a z podpory, propagace a financování terorismu! Shehadeh v rozhovoru z poloviny roku 2016 tvrdil, že je v ČR vedena protiislámská kampaň, a varoval, že u nás sílí islamofobie a média o muslimech referují jako o teroristech. Sám mezitím přeposílal peníze vybrané mezi českými muslimy teroristické organizaci Džabhat Fatah aš-Šám (Fronta dobytí Sýrie), jež je nástupnickou organizací an-Nusrá, sesterské organizace al-Káidy.

Český rozhlas se brání, že je rozhovor z roku 2016, kdy nebyl Shehadeh obžalován či obviněn. Přitom znalec islámu Lukáš Lhoťan již v březnu 2011 upozorňoval, že Shehadeh schvaluje teroristické atentáty v Izraeli a má problém odsoudit útok islámských teroristů na Spojené státy z 11. září 2001.

Již v červenci 2005 Shehadeh v rozhovoru pro Lidové noviny například uvedl, že nemůže odsoudit útok na newyorská dvojčata. „Nejsem schopen ten útok jednoznačně odsoudit. Ale nerad bych zacházel do detailů,“ řekl k tomu tehdy.

Samer Shehadeh rovněž schvaloval teroristické útoky Palestinců proti Izraelcům. „Izraelské civilní obyvatelstvo neexistuje. Veškeré izraelské obyvatelstvo jsou vojáci…útoky Palestinců v Izraeli jsou ospravedlnitelné, neboť Izraelci vzali Palestincům území, napadli je, vyvražďují palestinské obyvatelstvo. A je jim jedno, jestli mezi oběťmi jsou ženy, děti nebo ti, kteří atentáty spáchali. A vraždí hromadně. Podívejte se na útoky proti uprchlickým táborům i další masakry. Skutečný terorismus páchá izraelská armáda, jde o terorismus státní… Lidé v Palestině nemají na výběr: kdyby přestali podnikat tyto útoky, poddali by se izraelské okupaci,“ řekl k tomu šejch, který kázal v pražské mešitě.

Dále se Shehadeh přiznal, že by chtěl, aby celý svět náležel islámu a právu šáría. „Každý muslim si přeje, aby celý svět byl islámský, aby celý svět byla jedna islámská umma,” uvedl.

„Chvála Alláhu, Islám zakazuje výstavbu kostelů, synagog a jiných neislámských chrámů a modliteben v islámských zemích, jelikož v těchto chrámech se lidé dopouští přidružování (širku), což je ten nejhorší hřích, kterého se člověk může dopustit. Jde tedy o věc horší, než je např. zakládání barů a nevěstinců. Na této věci se prakticky shodli všichni učenci islámu, což potvrzuje mj. i fatwa Stálé komise pro fatwu v Saúdské Arábii č. 21413 ze dne 1.4.1421 islámského letopočtu (3.7.2000),“ uváděl Shehadeh v roce 2013.

Čili to, že Shehadeh šíří názory v rozporu s naší Listinou práv a svobod a džihádismus, bylo známé již před mnoha lety, přesto Český rozhlas zval Shehadeha, aby vyprávěl o tom, jak je v Česku strašná islamofobie!

https://www.parlamentnilisty.cz/…/V-Cechach-kaze-muslim-kte…

https://www.parlamentnilisty.cz/…/CRo-ma-ostudu-On-podporuj…

https://lukaslhotan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=349086

https://lukaslhotan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=410168

2019-11-08T11:25:53+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0