Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je vážně neuvěřitelné, do jakého šílenství nás zavedla genderová ideologie.

Veřejnoprávní BBC školí učitele, aby učili děti, že existuje více než 100 pohlaví (genderů). Upozornily na to britské The Times. Každý člověk se selským rozumem přece ale ví, že existují dvě pohlaví – mužské a ženské. Vše ostatní jsou již jen výmysly sluníčkářských genderových ideologů, kteří zanášejí zmatek do nevinných dětských duší. Každý také ví, rodina má mít mámu, tátu a děti. Braňme normální svět pro normální lidi. My v hnutí SPD podporujeme rodinu a máme pro ní řadu pozitivních řešení. 😉

Šílená neomarxistická genderová ideologie tvrdí, že pohlaví je sociální konstrukt (a je libovolně volitelné a měnitelné), nikoli biologická danost. Sociální inženýři pak chtějí, aby si chlapci hráli s panenkami, nosili šatičky a v dospělém věku, aby kojili či rodili děti. To je proti přírodě i proti zdravému rozumu. Nemyslíte? A nyní genderisté tvrdí, že existuje 100 pohlavních identit… A proč ne rovnou 1000? A proč ne 10 000? 🙂

Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi a přináší lidem pozitivní řešení jejich problémů. Hnutí SPD má v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi. Pro tyto rodiny s dětmi máme připravené výrazné slevy na dani z příjmu, konkrétně 50 % u prvního dítěte, 60-70 procent u dvou dětí a rodina se třemi a více dětmi nebude platit žádnou daň z příjmu. Samozřejmě by platila námi navrhovaná podmínka, že alespoň jeden z rodičů pracuje a čistý trestní rejstřík bez úmyslných trestných činů.

Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky i podporu bydlení a další věci – opět podmíněné pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů.

I v praxi se ukazuje se, že například prorodinná státní politika Viktora Orbána přináší dlouhodobé výsledky. V Maďarsku za posledních osm let klesl počet potratů o třetinu, počet rozvodů o 22 procent a počet uzavíraných manželství se zvýšil o 43 procent. A v minulém roce se narodilo nejvíce dětí za posledních 20 let. Podobnou cestou finanční podpory rodin chce jít i hnutí SPD. Maďarsko dnes vyhrazuje na podporu rodin 5 procent hrubého domácího produktu, což je dvakrát tolik co v roce 2010.

Hnutí SPD podporuje důchodce i rodiny s dětmi, protože to jsou spojené nádoby a tyto skupiny si zaslouží zvláštní ochranu. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi. Braňte ho spolu s námi proti nesmyslům, které prosazují sluníčkáři. 😉

2019-10-04T16:01:43+02:00