Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Vláda nepřidala důchodcům 900 korun v průměru. Přidala jim jen 151 korun v průměru. Zbytek je zákonná valorizace, která vyplývá ze zákona.

Aktualita

Radim Fiala: Vláda nepřidala důchodcům 900 korun v průměru. Přidala jim jen 151 korun v průměru. Zbytek je zákonná valorizace, která vyplývá ze zákona.

K valorizaci muselo ze zákona dojít, neboť rostou ceny. Rostou ceny nájmu, elektřiny a topení. Zároveň je ošidné slovo v průměru. Bohužel méně se přidává malým důchodům a vice vyšším důchodům.

Vláda zároveň neví, co s důchody dál tak žádá mezinárodní organizace o radu. Hnutí SPD ví co dál! Stále opakujeme, že důchody a podpora mladých pracujících rodin s dětmi jsou dvě strany stejného problému. Podpořme více dětí v rodinách, které se živí prací a budeme tak mít stabilní penzijní systém. V důchodovém systému se nespoří, ale platí Vám na něho naše děti. Podpora pracujících rodin s dětmi je základní krok.

Jak je podpořit? Hnutí SPD má reálný recept. Chceme až nulovou sazbu daně z příjmu u rodin s dvěma a více dětmi. Takže místo zvyšování sociálních dávek necháme peníze lidem, které si vydělají. Lidem zůstanou peníze a sníží se byrokracie úřadů. Zacílíme tak podporu na rodiny s dětmi, které pracují, a nikoliv na nepřizpůsobivé. Bohužel jsem přesvědčen, že děti nepřizpůsobivých občanů nám na důchody platit nebudou.

2019-10-01T22:19:03+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0