Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Publicista Jeremy Clarkson to řekl Grétě za mnohé:

Aktualita

Radim Fiala: Publicista Jeremy Clarkson to řekl Grétě za mnohé:

„Jak si to dovolujeme? Ne, jak vy si dovolujete plavit se do Ameriky na karbonové jachtě za 15 milionů liber, které jste nevydělala a která má záložní naftový motor, o kterém jste se nezmínila?” reaguje výpadem.

„Je mi líto, slečno Thunberg, ale když jste se opřela do mé generace, musíte přijmout, když se já opřu do té vaší. Co pilulky, které berete, když vás bolí hlava? Co čistá voda, která teče z vašeho kohoutku? Co jídlo, které si můžete koupit v jakoukoli denní a noční dobu? Žádný 16letý člověk se o to nezasloužil.”

„A pak se na chvíli zastavte a zamyslete nad tím, jak klidně spíte v noci vědouc, že dospělí staví, udržují a létají se švédskými stíhačkami, aby vás udrželi v bezpečí. Dali jsme vám mobily, laptopy a internet. Vytvořili jsme sociální média, která tak rádi používáte a provozujeme banky, které tohle všechno platí. Tak jak si dovolujete stát tam a poučovat nás, vy rozmazlený fracku? A ano, jste rozmazlený fracek, protože když jste řekla svým rodičům, aby přestali používat letadla a jíst maso, nechovali se jako zdraví rodiče a neignorovali vás. Místo toho řekli: ‘Ano, drahá.’ A udělali to.””

http://www.autoforum.cz/…/jeremy-clarkson-se-tvrde-oprel-d…/

2019-09-30T17:51:31+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0