Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: ANO a Piráti se pokrytecky chlubí tím, že prosadili snížení platu politiků při kumulaci funkcí, přitom ale odmítli náš návrh, aby politici nekumulovali odměny v případě, že kumulují politické funkce.

My jsme prosazovali, že politik, který má více funkcí, má dostávat pouze jeden plat, a za ostatní funkce by placen být neměl– ostatní politické strany to ale zamítly. Nakonec prošel návrh, že se plat politiků za další funkce sníží o 60 procent. Toto jsme podpořili jako aspoň částečné zlepšení současného stavu až poté, co nám bohužel ANO, Piráti a další strany zamítly náš návrh, aby politici za další funkce nebyli placeni.

Hnutí SPD jako jediné také navrhlo zmrazení platů politiků. Bohužel hnutí ANO a další strany naopak prosadily zvýšení platů politiků o devět procent. Podpořte nás prosím a hnutí SPD zabrání tomu, aby si politici udělali z politiky výhodný byznys a koryta.

2019-09-25T14:04:40+02:00

Generální tajemník OSN a německé předsednictví Evropské rady pískají k Libyi podle tureckých not

Středa 15.07.2020|

Mudr. Ivan David: Generální tajemník OSN a německé předsednictví Evropské rady pískají k Libyi podle tureckých not. Generální tajemník OSN Antonio Gutierrez a spolkový ministr zahraničí Heiko Maas, který ...