Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Povinné kvóty Bruselu a hrozba sankcí jsou tu znovu. Prosazují je společně Francie a Itálie.

Aktualita

Radim Fiala: Povinné kvóty Bruselu a hrozba sankcí jsou tu znovu. Prosazují je společně Francie a Itálie.

„Myslím si, že pro přijímání uprchlíků je nutné zavést automatický evropský mechanismus,“ řekl francouzský prezident Emmanuel Macron. Země EU, které odmítnou účastnit se programu, by měly být podle něj „vážně potrestány“. Slova Macrona podpořil i italský premiér Conte, který přerozdělování imigrantů i trest za jejich nepřijímání prosazoval již dříve. Podpořte hnutí SPD a společně naši vlast imigrací a před diktátem EU ubráníme!

Podle francouzského prezidenta zaujímají nyní obě země v této věci společný postoj. Všechny členské státy Evropské unie by se podle nich měly „tím či oním způsobem“ podílet na přijímání migrantů, „nebo budou finančně penalizovány“.

Macron zatím podrobnosti k navrženému systému neuvedl, ale tento víkend se na Maltě mají sejít ministři vnitra EU a je možné, že zde budou podrobněji s tímto francouzsko-italským plánem seznámeni.

Připomeňme, že nedávno komisař EU pro migraci a vnitřní věci Dimitris Avramopoulos vyzval členské země, aby zvýšily úsilí přesídlování uprchlíků a naléhá na státy, aby přijímaly zejména ty evakuované z Libye.

Hnutí SPD přerozdělování imigrantů naprosto odmítá a podporuje Mattea Salviniho, který jako lev bojoval ve funkci ministra vnitra proti nelegální imigraci do doby, než se zrádné hnutí Pěti hvězd spojilo pod taktovkou Bruselu a Angely Merkelové se sluníčkářskými socialisty, se kterými vytvořilo pro-unijní a pro-migrančí vládu.

Podle našeho názoru mají být nelegální imigranti deportováni zpět, odkud přišli, a ti, kteří je pašují, mají být trestně stíháni. Lodě pašující nelegálními imigranty by měly být zabavovány.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Navrhli jsme již zákony zakazující islámské zahalování na veřejnosti a zakazující propagaci nenávistné islámské ideologie.

Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše domovy, Vaše přátele a Váš majetek. Hnutí SPD podporuje Mattea Salviniho v odmítání nelegálních imigrantů a odmítá přerozdělování uprchlíků.

https://prima.iprima.cz/…/italie-a-francie-planuji-automati…

2019-09-19T15:23:52+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0