Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Šílené a zvrácené. Neomarxistická sluníčkářská revoluce začíná požírat své vlastní děti.

Aktualita

Radim Fiala: Šílené a zvrácené. Neomarxistická sluníčkářská revoluce začíná požírat své vlastní děti.

Časopis Time zveřejnil fotografii z roku 2001, na níž má nynější kanadský sluníčkářský premiér Justin Trudeau během karnevalu s arabskou tématikou zatmavený obličej a na hlavě turban. Kvůli tomu je v politicky korektní sluníčkářské Kanadě obviněn z rasismu. Sluníčkář Trudeau obhajující islamizaci, masovou imigraci, neomarxismus a gender mi v žádném případě sympatický není a zastávám hodnoty naprosto opačné vůči těm jeho, ale to, že se na karnevalu nějak zamaskuje, přece není rasismus! Sluníčkáři se chtějí omlouvat a klanět všem cizím kulturám, ale plivat na vlastní kulturu, civilizaci a na vlastní národ je podle sluníčkářů normální. Hnutí SPD odmítá politickou korektnost! Bráníme normální svět pro normální lidi.

Trudeau jako správný bolševik provedl sebekritiku a uznal, že je prý fotografie rasistická, že to neměl dělat atd. Přitom to přece vůbec rasistické není. Ale Trudeau kráčí v čele politicky korektní revoluce a sám jde příkladem. Všechno normální a tradiční, co jsme znali, se musí dle sluníčkářů zničit!

Fotografie pochází z ročenky elitní soukromé školy West Point Grey Academy, kde současný kanadský premiér působil před vstupem do politiky. Je z večírku na téma arabské sbírky pohádek Tisíc a jedna noc, kde Trudeau vystupoval v masce Aladina. Proč bych si ale nemohl namaskovat snědší pleť, když se převléknu za postavu z arabské pohádky? Arabové přece objektivně jsou snědší! To budeme dětem na Tři krále zakazovat, aby si začerňovali tvář, když budou představovat jednoho ze tří králů – „toto černého vzadu“? A když bude představení, v němž bude někdo hrát Pátka z Robinsona Crusoe, proč by si rovněž nemohl zatmavit tvář? Tohle zakazovat je přece totální blbost!

Tyhle věci se ale už bohužel na sluníčkářském „Západě“ dějí. Kromě už dříve odmítaných převleků za „černochy“ zakázaly letos některé školy v Německu v dětských masopustních průvodech i kostýmy indiánů… Šílené a zvrácené. Podobně se z knihoven vyřazují i klasická díla, protože sluníčkáři v nich vidí rasismus. Sluníčkáři se chtějí omlouvat a klanět všem cizím kulturám, ale plivat na vlastní kulturu, civilizaci a na vlastní národ je ale podle sluníčkářů normální.

Hnutí SPD odmítá politickou korektnost! Bráníme normální svět pro normální lidi.

https://www.idnes.cz/…/trudeau-oblicej-karneval.A190919_054…?

2019-09-19T10:48:36+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0