Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Nákup vrtulníků z USA pro českou armádu je typickým příkladem nákupu výzbroje, která není pro obranu České republiky, ale pro expedice v cizím zájmu.

Jde o kombinaci útočného (4 kusy) a víceúčelového vrtulníku (8 kusů) používaného při akcích námořní pěchoty USA. Pokračuje degenerace armády na malý expediční sbor vybavený drahými zbraněmi ze zahraničí, které jsou dodány v malých počtech a pro případnou obranu České republiky fakticky nemají žádný význam. Shrnuto 14,5 miliard půjde firmám v USA.

Argument akcí proti teroristům v Afganistanu odmítáme. Islámští teroristé k nám neproniknou z Afganistanu, ale ze západní Evropy, kam pronikají společně s migranty a kde se muslimové radikalizují v mešitách.

Islamizace, migrace a diktát elit EU to jsou bezpečnostní rizika současnosti. Nebudujme armádu v zájmu expedic globalistů. Můžeme se ocitnout ve válce. která bude v naprostém rozporu se zájmy naší země. Každý vojenský odborník potvrdí, že k obraně zajištění teritoria naší země nejsme připraveni. Chybí vše! Na rozdíl od Rakouska, Polska a Maďarska.

2019-08-24T13:30:28+02:00

Generální tajemník OSN a německé předsednictví Evropské rady pískají k Libyi podle tureckých not

Středa 15.07.2020|

Mudr. Ivan David: Generální tajemník OSN a německé předsednictví Evropské rady pískají k Libyi podle tureckých not. Generální tajemník OSN Antonio Gutierrez a spolkový ministr zahraničí Heiko Maas, který ...