Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Ukazuje se, že hrozba přerozdělování imigrantů v Evropské unii zdaleka není u konce a EU kvóty stále prosazuje.

Aktualita

Radim Fiala: Ukazuje se, že hrozba přerozdělování imigrantů v Evropské unii zdaleka není u konce a EU kvóty stále prosazuje.

Kypr požádal Evropskou komisi o přesídlení 5000 žadatelů o azyl do jiných unijních zemí. Kyperský ministr vnitra Konstantinos Petridis totiž v pondělí poslal dopis evropskému komisaři pro migraci, vnitřní záležitosti a občanství Dimitrisovi Avramopulosovi. EK žádost Kypru vyhodnocuje, informovala ve středu její mluvčí Annika Breidthardtová. Pro hnutí SPD je přerozdělování imigrantů naprosto nepřijatelné!

Jeho dopis také svědčí o tom, že migrační vlna není vůbec zažehnána. Petridis v dopise popsal vážnou situaci na ostrově. Naléhá „na všechny unijní státy, aby ohledně přesídlení 5000 osob z Kypru předložily své přísliby“. „Musím přiznat, že naše možnosti a prostředky jsou víc než vyčerpané a hrozí, že nebudeme moci poskytnout pomoc těm, kteří skutečně potřebují ochranu,“ napsal kyperský ministr vnitra. Za prvních šest měsíců tohoto roku narostl počet migrantů, kteří se dostali do Kyperské republiky, o 130 procent, napsal Petridis. Za tu dobu o azyl na Kypru podle něj požádalo 7000 lidí.

Připomeňme také, že Francie a Německo nadále prosazují plán na přerozdělování imigrantů a od tohoto požadavku neustoupila ani Evropská komise. Premiér Andrej Babiš se sice chlubí tím, jak se mu podařilo zastavit unijní kvóty na imigranty, ale právě Evropská komise žaluje naši zemi a žádá Soudní dvůr Evropské unie, aby potvrdil, že Česká republika, Polsko a Maďarsko nesplnily v souvislosti s jednorázovým programem přerozdělování žadatelů o azyl podle kvót své povinnosti plynoucí z unijního práva. To potvrzuje, že Evropská unie od své snahy prosadit kvóty neustoupila! Hnutí SPD jakékoli kvóty na imigranty odmítá a odmítá i diktát Bruselu.

Rozhodne Soudní dvůr EU, který je známý tím, že rozhoduje ve prospěch větší centralizace a při sporu mezi EU a členskými státy se většinou staví na stranu unie. Přece si Soudní dvůr EU nevypustí svůj vlastní rybník! Kdyby Soudní dvůr EU rozhodl v náš neprospěch, tak hnutí SPD říká, že se jeho rozhodnutí nesmíme podřídit a kvóty musíme odmítnout!

Podle Komise EU by měl rozsudek znít tak, že tři země své povinnosti plynoucí z rozhodnutí Rady EU o relokačním programu ze září 2015 nesplnily. „Tento rozsudek bude velmi důležitý z hlediska potvrzení, že povinnosti mají být dodržovány, což je základním kamenem zásady vlády práva v Unii. Stejně tak je důležité zdůraznit význam zásady solidarity, na níž je Unie založena,“ uvedla zástupkyně Komise.

Hnutí SPD odmítá přijímání imigrantů „dobrovolné“ i nedobrovolné. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Pokud odmítáte kvóty na imigranty a diktát Evropské unie, podporujte hnutí SPD, které již předložilo návrhy zákonů na zákaz islámského zahalování na veřejnosti a na zákaz propagace nenávistné islámské ideologie.

https://euractiv.cz/…/kypr-zada-komisi-o-prerozdeleni-5000…/

2019-08-08T22:40:42+01:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0