Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je skandální. Evropská komise žaluje Maďarsko u Evropského soudního dvora v Lucemburku za to, že bojuje proti nelegální migraci.

Konkrétně kvůli maďarskému zákonu, který kriminalizuje aktivity na pomoc nelegálním migrantům. Právní úprava označovaná jako „Stop Sorosovi“ umožňuje například postihovat nevládní organizace, které pomáhají migrantům bez práva na azyl. Celé to dokazuje, že sluníčkářská Evropská unie cíleně podporuje masovou migraci do Evropy a chce starou dobrou Evropu, tak jak ji známe, zničit. Orbánovo Maďarsko brání Evropu před invazí, a bude za to trestáno Bruselem? Maďarsko a Orbán mají naši plnou podporu! Společně bráníme Evropu proti invazi imigrantů.

Maďarský parlament, v němž má ústavní většinu Orbánova koalice, schválil také ústavní dodatek, který zakazuje „nucené usídlení příslušníků cizích populací“ v Maďarsku. Současně zdůrazňuje platnost principu, podle kterého se musí migranti zaregistrovat v první bezpečné zemi, do níž přijdou. To je podle mě věc, kterou bychom se mohli inspirovat i u nás. Posílení naší národní identity v ústavě by bylo určitě dobrým krokem.

Komise se zároveň rozhodla poslat Maďarsko k unijnímu soudu za to, že cizinci neunijního původu, kteří v zemi dlouhodobě žijí, nemohou vykonávat veterinární profese. Postup Budapešti podle Komise porušuje směrnici, která neunijním občanům žijícím v evropském bloku legálně nejméně pět let zaručuje ve vybraných oblastech stejný přístup, jakému se těší obyvatelé EU… Co je Bruselu vůbec do toho, jak si Maďarsko a jiné země regulují svůj pracovní trh? Navíc, když nejde ani o občany EU?

Celé to dokazuje, že sluníčkářská Evropská unie cíleně podporuje masovou migraci do Evropy a chce Evropu zničit. Maďarsko a Orbán mají naši plnou podporu! Společně bráníme Evropu proti invazi imigrantů.

2019-07-26T15:58:14+02:00