Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Maďarský premiér Viktor Orbán varuje před přílivem milionů migrantů a udeřil hřebíček na hlavičku i v dalších svých myšlenkách.

Aktualita

Radim Fiala: Maďarský premiér Viktor Orbán varuje před přílivem milionů migrantů a udeřil hřebíček na hlavičku i v dalších svých myšlenkách.

„Tlak migrace v příštích desetiletích dále poroste. Evropské obyvatelstvo je na ústupu, zatímco opak je tomu v případě Asie nebo Afriky. Tato situace bude vyžadovat mnohem silnější systém kontroly hranic. Miliony migrantů dorazí a jedním z našich nejdůležitějších úkolů bude bránit naše lidi,“ řekl Orbán v rozhovoru pro Kossuth Rádio. Hnutí SPD s tím naprosto souhlasí a je vidět, že v pohledu na imigraci, tradiční hodnoty a vlastenectví zdaleka nejsme v Evropě osamoceni.

„Potřebujeme silnější Evropu, a to se může stát pouze s přispěním silnějších národních států,“ pokračoval premiér. Chválil rostoucí význam Visegrádské skupiny v evropské politice a prohlásil, že „politická stabilita a hospodářský růst bloku V4 je evidentní. Tato vítězství nám umožnila zajistit odpovídající zastoupení pro 63 milionů lidí a jednat v souladu s politickou vůlí obyvatelstva bloku. Spoléháme se také na Chorvaty a Rumuny v obtížných dobách. “

„Evropští politici chtějí legalizovat přistěhovalectví, protože si myslí, že je to správné řešení,“ řekl premiér Orbán. „My to vidíme jinak. Pokles obyvatelstva by měl být vyřešen lépe řízenou reprodukční politikou…Kdy si evropské strany uvědomí, že pro-migrace má více nevýhod než výhod?“ zeptal se premiér. I hnutí SPD prosazuje, že úbytek obyvatelstva se nemá řešit přílivem imigrantů, ale našich českých rodin.

Musíme budovat náš silný suverénní národní stát a obranyschopnou armádu, která bude bránit naše území a která nebude určená na zahraniční mise. Musíme budovat spojenectví ne na základě krásných řečí, ale na základě REÁLNÝCH zájmů.

Společné skutečné klíčové zájmy nyní mají státy Visegrádu a střední Evropy. Mezi tyto zájmy patří: 1) zabránit masové imigraci a islamizaci našich zemí, 2) zabránit vzniku superstátu pod hegemonií Německa a Francie, 3) zachovat evropský charakter našich zemí proti multikulturalismu, 4) vytvořit obranné a geopolitické společenství v prostoru mezi Německem a Ruskem, jak to chápal již Palacký, 5) vytvořit hospodářské společenství nezávislých států. Toto uskupení musíme budovat pro případ, že se západní Evropu nepodaří zachránit a pro případ, že z EU vzniknou Spojené evropské emiráty.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat.

http://www.prvnizpravy.cz/…/orban-kdy-si-evropa-uvedomi-ze…/

2019-07-17T08:06:41+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0