Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: V přímém přenosu se opět ukazuje nekompetentnost a amatérismus Pirátů.

Aktualita

Radim Fiala: V přímém přenosu se opět ukazuje nekompetentnost a amatérismus Pirátů.

Turné pražských filharmoniků v Číně se neuskuteční kvůli skandálnímu prohlášení primátora hlavního města Zdeňka Hřiba o změně tzv. sesterské smlouvy, kterou s Pekingem uzavřelo minulé vedení Prahy. Z něho chce současné vedení Prahy odstranit bod, kterým Praha uznává jednotnou Čínu (což je oficiální pozice ČR). To je přece naprosto šílené, aby si Praha dělala svou vlastní zahraniční politiku, která je v rozporu se zahraniční politikou České republiky a která poškozuje české národní zájmy! Dokazuje to, že Piráti kašlou na Českou republiku a dělají si, co chtějí, bez ohledu na zájmy naší země a jejích občanů!

Uznávání jednotné Číny je oficiální politikou České republiky. To znamená, že ČR uznává Tibet a Tchaj-wan za integrální součást Čínské lidové republiky. „Česká republika, spolu s celou EU, realizuje politiku jedné Číny. S Tchaj-wanem nemá diplomatické styky,“ píše se na stránkách českého ministerstva zahraničí.

Je skandální, aby pražský primátor měl jinou zahraniční politiku než Česká republika. To je v rozporu s ústavním pořádkem naší země! Města nemají právo mít odlišnou zahraniční politiku od té státní! Dokazuje to, že Piráti kašlou na Českou republiku a dělají si, co chtějí, bez ohledu na zájmy naší země a jejích občanů! Co si o tom myslíte Vy?

https://www.idnes.cz/…/turne-prazskych-filharmoniku-v-cine-…

2019-06-19T16:46:38+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0