Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Předáci vlasteneckých, euroskeptických a protimigračních stran se sešli v sobotu na mítinku v Miláně.

Hostil je italský vicepremiér a ministr vnitra Matteo Salvini, který je známý svým nekompromisním postojem vůči imigraci a neziskovkám. Na akci vystoupili i předseda SPD Tomio Okamura, šéfka Národního sdružení Marine Le Penová či předseda nizozemské Strany pro svobodu Geert Wilders. Shromáždění na náměstí Piazza Duomo před milánskou katedrálou se podle agentury APA zúčastnily desítky tisíc stoupenců Salviniho Ligy.

„Jsem hrdý na to, že Matteo, který zatočil s politickými neziskovkami i imigrací, je naším spojencem a přítelem. Společně s dalšími vlastenci zastavíme islamizaci i diktát Bruselu. Nejsme sami, tvoříme silnou alianci vlastenců, která může něco změnit. Je potřeba, aby lidi přišli 24. a 25. května k volbám,“ řekl ParlamentnímListům.cz Okamura.

2019-05-19T15:03:02+02:00

Bude učit kdokoli?

Pátek 03.07.2020|

Mudr. Ivan David: Bude učit kdokoli? Novela zákona o pedagogických pracovnících, podle které bude výjimka, že učit může i nekvalifikovaný učitel, potvrzena jako pravidlo, pochází z dílny ministerstva školství, ...