Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: To je skandální! Soud legalizoval urážení českého národa i křesťanství.

Aktualita

Radim Fiala: To je skandální! Soud legalizoval urážení českého národa i křesťanství.

Brněnský soud tento týden zamítl žalobu kardinála Dominika Duky týkající se uvedení zvrácené divadelní hry dramatika a režiséra Olivera Frljiče Naše násilí a vaše násilí, která byla uvedena loni v květnu v Brně. V této hře v nahý Ježíš znásilňuje muslimku a nahá herečka si vytáhla z vaginy českou vlajku! Odmítáme takovouto urážku našich civilizačních hodnot i českého národa! Přátelé, braňme se. Braňme naši vlast a naše hodnoty. Nechme se urážet a nenechme urážet to, co je nám všem tolik drahé.

Kdyby někdo něco takového udělal o muslimech, hned by se na něj sluníčkáři slétli, že jde o rasismus, a takový člověk by byl nejspíš trestně stíhán, jak už tomu je v mnoha případech na „liberálně demokratickém“ západě. Český národ a křesťanství podle sluníčkářů ale beztrestně urážet lze! To je vážně skandální!

Přátelé, braňme se. Braňme naši vlast, naše domovy a naše hodnoty. Nenechme se urážet a nenechme urážet to, co je nám všem tolik drahé. Spojme se. Nejsme sami. Lidé po celé světě už mají dost toto, aby na nás sluníčkáři plivali a házeli špínu na naše národy. Máme už dost útlaku ze strany sluníčkářů. Musíme svrhnout jejich diktaturu. Přátelé, přijďte prosím k volbám do Evropského parlamentu 24. a 25. května a svou zemi si vezeme zpět!

https://www.krajskelisty.cz/…/21626-svoboda-slova-jen-pro-n…

2019-03-23T13:09:52+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0