Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Národní suverenity se nesmíme za žádnou cenu vzdát!

Aktualita

Radek Rozvoral: Národní suverenity se nesmíme za žádnou cenu vzdát!

Z Evropské komise zaznívají hlasy, že by se o některých otázkách zahraniční politiky či o daních mělo hlasovat kvalifikovanou většinou a ne jednomyslně.

Končící předseda Evropské komise a člověk, který se již několikrát po „náročných“ jednáních zvláštně motal Jean-Claude Juncker k tomu uvedl: „Evropa musí být silným globálním hráčem a aby prosadila své zájmy, je třeba vystupovat jednotně.“

To znamená, že by nám chtěli nikým nevolení úředníci EK diktovat už i to, jaké máme platit daně, aby si potom mohli pěkně chrochtat u plného žlabu a u toho vymýšlet byrokratické nesmysly, které nepotřebujeme a které nás pouze zatěžují?

Jaké všechny zájmy měl pan Juncker na mysli nevím, ale se dvěma mu vidím až do žaludku. Jedním z nich je prosazování multikulturní Evropy s velmi nebezpečnou, netolerantní, nenávistnou, velice násilnou a ženami opovrhující islámskou ideologií, která porušuje základní lidská práva a proto nesmí mít v naší společnosti místo. Druhým je systematické ničení národní suverenity, které se ale za žádnou cenu nesmíme vzdát.

Hnutí SPD od svého založení jasně říká, že je Evropská unie nereformovatelný moloch, který je potřeba nahradit spoluprací evropských zemí na základě principů volného pohybu osob, zboží, služeb a kapitálu mezi svobodnými suverénními státy, které musí mít své vlastní hranice, svou ekonomiku, měnu a politiku a o tom všem si budou samy rozhodovat, bez diktátu Bruselu.

2019-01-08T07:11:32+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0