Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Hnutí SPD není z pohledu definice Ministerstva vnitra extremistickým subjektem.

Aktualita

Radim Fiala: Hnutí SPD není z pohledu definice Ministerstva vnitra extremistickým subjektem.

Vybírá si ale podobná témata jako pravicoví extremisté a nezřídka k nim zaujímá i podobné názory, píše se ve zprávě o extremismu, kterou vypracovalo ministerstvo vnitra vedené ČSSD. Tvrzení zprávy, že sdílíme názory extremistů, je naprosto nepřijatelné. Pravda je totiž naprosto opačná. SPD naopak vystupuje ostře proti extremismu a hájí demokratické principy ústavního státu i občanské svobody.

SPD je snad extremistická kvůli tomu, že varuje před islámským extremismem a islámským antisemitismem? Jsme extremisté proto, že tu nechceme mít teroristické útoky a že nesdílíme názor islámu, že ženy jsou podřadné bytosti? Nebo je SPD extremistická proto, že varuje před extremismem Pirátů, jejichž předseda Ivan Bartoš má napojení na levicově extremistickou a teroristickou organizaci Antifa?

Je snad podle ministerstva vnitra extremismem prosazování přímé demokracie, práv českých občanů a možnost odvolání politiků občany, obrana národních zájmů, obhajoba tradičních hodnot a národní suverenity? Není extremistou spíše ten, kdo se snaží rozbít tradiční rodinu a podřídit nás rozhodování nevolených nedemokratických orgánů EU? Ti, kteří nás označují za extremisty, postupují podle principu – Zloděj křičí: ´chyťte zloděje´“. A opravdoví extremisté křičí: Chyťte extremisty.

2018-12-07T12:22:31+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0