Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Peníze NE imigrantům, NE povalečům!

Radek Rozvoral: Peníze NE imigrantům, NE povalečům!

Hnutí SPD požaduje zásadní kroky k zajištění bezpečnosti naší země a jejich občanů. Především odmítáme vnuceně přijímat nelegální imigranty a odmítáme islamizaci naší země pod záminkou multikulturalismu.

Nedovolíme v České republice vznik páté kolony radikálních muslimů. Právo šaría a islámský džihád jsou ohrožením naší svobody a bezpečnosti. Jejich propagaci a šíření postavíme mimo zákon a porušení budeme jednoznačně trestat.

Budeme prosazovat zásadní omezení výplaty sociálních dávek pro občany odmítající práci. Nelze tolerovat situaci, aby měli občané odmítající práci vyšší sociální dávky, než je příjem rodin s nejnižší mzdou. Prosadíme také pravidelnou valorizaci minimální mzdy v závislosti na růstu mzdy průměrné.

Zásadně odmítáme sociální podporu práceschopných rodičů, kteří dlouhodobě nepracují, nemají čistý trestní rejstřík a tolerují neomluvené hodiny svých dětí v rámci školní docházky. Podpora českých pracujících rodin s dětmi je zásadní pro další budoucnost naší země. Naše hnutí považuje tradiční rodinu za základ bezpečné výchovy dětí. Narozené děti jsou také zárukou stability průběžného důchodového systému.

2018-10-05T09:47:56+02:00

Podpořte hnutí SPD

Úterý 07.07.2020|

Tomio Okamura: Co si o tom myslíte? Hnutí SPD je jediný relevantní politický subjekt, který prosazuje obnovení naší suverenity a vystoupení z Evropské unie. Česká republika na 1. místě!  Například ...