Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Včera bylo výročí justiční vraždy Milady Horákové. Byla to politicky motivovaná justiční vražda, kterou spáchal totalitní stát řízený tehdejší Komunistickou stranou Československa. Chci vzdát úctu nevinným obětem totality.

Aktualita

Radim Fiala: Včera bylo výročí justiční vraždy Milady Horákové. Byla to politicky motivovaná justiční vražda, kterou spáchal totalitní stát řízený tehdejší Komunistickou stranou Československa. Chci vzdát úctu nevinným obětem totality.

Dnes se spekuluje o nebezpečí komunistů. Podle mého názoru není dnešní KSČM nebezpečná. Je to prázdná politická nostalgie. Nebezpeční jsou nový neomarxisté budující globální světový řád. Jde o novou verzi proletářského internacionalismu. Jejich projektem je i současná podoba EU. Bát se musíme představitelů EU, uklánějících se před novým monumentem K. Marxe. Dnes nebudují totalitu na morálním základě obrany vykořisťované třídy, ale na základě pozitivní diskriminace menšin. Ničí přirozené hodnoty a jejich hlavním cílem je rozklad rodin a likvidace národních států. Jsou to hlavní překážky ke globální říši, kterou chtějí neomarxisté řídit.”

Sledujte: Radim Fiala – SPD

2018-06-28T08:36:42+02:00

Aktuality

Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku

Čtvrtek 28.03.2024|

28.3.2024 14:53 Radek Rozvoral: Všem občanům přejeme příjemné prožití velikonočních svátků a bohatou pomlázku!  Velikonoce patří mezi nejvýznamnější svátky křesťanského světa, kdy pro křesťany jsou spojovány se vzkříšením Ježíše ...

Všechny aktuality

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Přidejte se k nám

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

Odebírejtenovinky

Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů

0
0
0