Úvodní stránkaNovinkyTomio Okamura: Neuvěřitelná arogance premiéra Sobotky a ministra vnitra Chovance (oba ČSSD) pokračuje!

Neuvěřitelná arogance premiéra Sobotky a ministra vnitra Chovance (oba ČSSD) pokračuje! Díky tomu, že je naše hnutí SPD ve vládnoucí koalici Ústeckého kraje, tak Ústecký kraj v souladu s námi prosazenými body koaliční smlouvy oficiálně na začátku tohoto roku rozhodl, že požádá dopisem premiéra Sobotku a ministra vnitra Chovance, aby vláda zrušila imigrační centrum v Předlicích v Ústí nad Labem a aby poskytla vedení kraje informaci o počtu ubytovaných migrantů. V tomto smyslu byl jménem vedení kraje odeslán dopis premiérovi Sobotkovi a ministru vnitra Chovancovi.
V Předlicích jsou ubytovaní mimo jiné také islámští arabští a afričtí migranti, kterým vláda udělila TRVALÝ pobyt v České republice. Zcela proti vůli většiny občanů České republiky.
DODNES ANI PO TÉMĚŘ DVOU MĚSÍCÍCH VŠAK PREMIÉR SOBOTKA A MINISTR VNITRA CHOVANEC NA OFICIÁLNÍ DOPISY ÚSTECKÉHO KRAJE NEODPOVĚDĚLI!
Ještě že se blíží říjnové parlamentní volby, takže občané budou moci demokraticky rozhodnout o změně. A my v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) říkáme jasně – nechceme zde žádné nepřizpůsobivé migranty. Říkáme jasně – PENÍZE DEJME NAŠIM SLUŠNÝM LIDEM, NE MIGRANTŮM či jiným nepřizpůsobivým. A prosím Vás o podporu v klíčových říjnových volbách do Sněmovny.
Prosazujeme bezpečnou a spravedlivou Českou republiku, nechceme chodit na vánoční trhy mezi policisty a vojáky se samopaly a mezi betonové zátarasy, jako tomu bylo v Čechách poslední Vánoce. Odmítáme si zvykat na život s terorismem. Neschopnost Sobotkovy, Babišovy a Bělobrádkovy vlády a jejich servilita vůči Evropské unii je skutečně neuvěřitelná.
Na závěr mi dovolte poděkovat za spolupráci všem našim koaličním partnerům v Ústeckém kraji, zvláště SPO.
Co si o tom myslíte Vy? Napište mi do komentářů. A jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte.

2017-03-13T13:54:02+02:00