Úvodní stránkaNovinkyRadim Fiala: Necenzurované informace od SPD

Radim Fiala: Necenzurované informace od SPD

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura ze dne 9. 2. 2016

1.) Předsednictvo SPD děkuje všem členům a příznivcům hnutí, kteří se zúčastnili demonstrace v Praze 6.2. v Praze na Václavském náměstí. Zvláštní poděkování našim členů, kteří se podíleli na organizaci demonstrace. Akce se zúčastnilo několik tisíc občanů, proběhla organizovaně a ve skvělé atmosféře.

2.) Předsednictvo hnutí Svoboda a přímá demokracie odsuzuje mediální manipulaci a cenzuru. Mainstreamová média o demonstraci 6.2. na Václavském náměstí mlčela, nebo manipulovala a využívala záběry na předsedu hnutí SPD a účastníky naší akce při komentování jiných akcí, na kterých provokatéři vyvolali střety s policii a násilné činy.

3.) Předsednictvo děkuje významným hostům a partnerům, kteří se zúčastnili demonstrace 6.2. a podpořili na ní spolupráci s našim hnutím. Jde především o vystoupení zástupce nejsilnější rakouské parlamentní strany FPÖ Wolfganga Junga, která je našim mezinárodním partnerem v boji proti nelegální imigraci a islamizaci Evropy a dále o vystoupení senátora Jan Veleby, předsedy Strany práv občanů. Tato strana je nám blízká v prosazování programu přímé demokracie a v podpoře postojů prezidenta republiky Miloše Zemana v otázkách nelegální imigrace a islamizace.

4.) Předsednictvo hnutí pověřuje poslance hnutí, aby poskytli maximální pomoc občanům města Benešova a podpořili vyvolání referenda, ve kterém by občané mohli odmítnout nastěhování nelegálních islámských imigrantů do města. Poslanci hnutí budou v této věci v Poslanecké sněmovně interpelovat předsedu vlády.

5.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura je zásadním odpůrcem projednávané smlouvy mezi Evropskou unii a Spojenými státy. Utajovaná jednání a příprava smlouvy TTIP bez jakékoliv veřejné podpory pro občany České republiky je naprosto nepřijatelné. Nechceme tajné smlouvy, které rozhodují o naší budoucnosti. Chceme smlouvy, které občané znají a ke kterým se mohou vyjádřit v referendu.

6.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje návrh ministra financí Andreje Babiše na snížení DPH u piva za politický populismus. V dnešní situaci potřebujeme daňové zvýhodnění českých rodin s dětmi, aby narození dítěte v pracující rodině neznamenalo finanční problémy. Dnes potřebujeme, aby mladé české rodiny mohly mít a vychovávat více dětí – a ne levnější alkohol.

7.) Předsednictvo hnutí považuje žhářský útok na sociální centrum Klinika v Praze obsluhující nelegální imigranty za kriminální čin a politickou provokaci sloužící zájmům politiků podporujících multikulturní koncepci Evropské unie. Jde o stejný model, jakým bylo zapálení Říšského sněmu v Berlíně v roce 1933, který nacisté využili k likvidaci politické opozice a svobody v Německu. Hnutí Svoboda a přímá demokracie je rozhodnou opozicí současné vládě a vedeme politický boj proti multikulturní politice Evropské unie. Zároveň se nenecháme strhnout k provokacím, které by diskreditovaly náš politický program, ani nebudeme spolupracovat s provokatéry a extrémisty.
8.) Předsednictvo hnutí považuje za nepřijatelné zastrašování občanů výroky ministra obrany České republiky Martina Stropnického, který přirovnává snahu o referendum o vystoupení z Evropské unie ke kriminálnímu činu. Jde o výrok politika, který neslouží zájmům občanů České republiky, ale je zástupcem zájmů totalitních struktur Evropské unie.

Zveřejnil(a) Radim Fiala – SPD dne 10. únor 2016

2016-02-10T15:43:17+02:00