Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Kteří oranžoví ministři jsou nejunavenější?

Radek Rozvoral: Kteří oranžoví ministři jsou nejunavenější?

IMG_1142a
Premiér Sobotka se v minulém týdnu na popud neúspěchu v krajských volbách rozhodl k ráznému kroku. Chce vyměnit pár svých nejbližších spolupracovníků a to jak ve straně tak také ve vládě.

Veřejnosti pan Sobotka sdělil, že své spolupracovníky obeslal dopisem s tím, že se mu zdají někteří ministři z ČSSD unavení a z toho důvodu by bylo potřeba je na poslední rok vládnutí vyměnit. Nejdříve si chce se všemi osobně promluvit a pak k tomu zaujme své rozhodující stanovisko.

Premiér si myslí, že tím dostane oranžová květina nový vítr do plachet a že se mu podaří zastavit obrovský propad volebních preferencí, které jsou v současné době podle některých agentur kolem čtrnácti procent. Podle mého názoru je to zoufalý pokus, který pád preferencí nezastaví, jelikož velice unavená a povadlá je celá oranžová květina a tak je jasné, že výměna ministrů k oživení nepomůže.

Ať už je to s oživením ČSSD jakkoli, pro občany naší země by bylo nejlepší, pokud by podal demisi sám premiér a s ním i celá vláda, jelikož její vládnutí je tristní neboli žalostné a to hlavně proto, že se hrbí před Evropskou unií. Její obrovské eurohujerství a hluboký vlezdobruselismus dělá z České republiky kolonii Bruselu, která skáče, jak EU píská, což se musí co nejrychleji zastavit.

2016-11-08T07:46:53+02:00