Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Islámská ideologie se šíří více jak dvakrát rychleji než v minulosti!

Historicky bývalo kritických deset procent muslimské populace mezi původní civilizací dosaženo za zhruba sto let. Dnes se to děje 2,3 krát rychleji a proto bychom měli být všichni na pozoru.

Výzkum, kterým se zabývá Projekt CSPI International ukazuje, že odhodlaných a aktivních 10% populace změní směřování celé společnosti. Z toho vyplývá, že nikoli válečné konflikty, ale postupné prosazování práva šaría způsobilo vymizení původních civilizací v zemích, jež jsou dnes islámské. Severní Afrika, Turecko a Irák byly křesťanské země, Afghánistán buddhistický, Pákistán hinduistický a Irán zoroastriánský.

Těch deset procent odhodlané a aktivní populace, která dokáže změnit směřování celé společnosti, se ve prospěch islámu velice rychle naplňuje například v Německu, kde to bylo v roce 2015, tedy v začátcích evropské imigrační krize již 7,2% a ve Švédsku, kde to ve stejné době bylo 5,9%. Z tohoto je patrné, že se obzvláště v Německu velice rychle schyluje k velkým věcem.

Vše je umocněno tím, že příští rok v březnu vyprší v Německu dvouleté omezení pro příbuzné imigrantů, jež zde dostali azyl a které platilo od začátku roku 2016. Omezení bylo přijato novelou azylového zákona, která pozastavila z důvodu masivního náporu žadatelů možnost přestěhovat se do Německa za příbuznými jen s doplňkovou ochranou.

V březnu 2018 tedy zákon o slučování rodin přivede do Německa zřejmě další tisíce imigrantů. Pokud mají totiž imigranti již v zemi nějakého příbuzného, jemuž byl udělen azyl, mohou žádat o vízum a přestěhovat se za ním. Podle německého listu Welt am Sonntag, jde až o tři sta tisíc Syřanů a Iráčanů. To je obrovské množství, které je ještě umocněno dalšími přicházejícími imigranty, kdy jich podle německého ministerstva vnitra letos přijde přibližně 180 tisíc.

Z těchto čísel a prognóz běhá spoustě lidem, teda kromě paní Angely, jež je do celého programu islamizace Evropy nějakým způsobem zainteresována, mráz po zádech. Proto bychom se měli všichni nad těmito zjištěními a historií, která vše potvrzuje, velice zamyslet a nedovolit, aby se v České republice umisťovali imigranti vyznávající islámskou ideologii.

2017-07-18T06:37:01+02:00