Úvodní stránkaNovinkyRadek Rozvoral: Další korupce ČSSD, kterou odhalily odposlechy!

Radek Rozvoral: Další korupce ČSSD, kterou odhalily odposlechy!

V nedávné kauze zmanipulovaných dotací pro sport odhalily policejní odposlechy napojení na premiéra Sobotku prostřednictvím šéfa sekretariátu předsedy vlády Petra Šelepy, který je členem ČSSD.

Jde o jeden z příběhů, který se podařilo zrekonstruovat na základě odposlechů mezi předsedou FAČR Miroslavem Peltou a náměstkyní bývalé ministryně MŠMT Valachové Simonou Kratochvílovou, jež měl možnost prostudovat server Seznam.cz.

Pan Šelepa měl lobovat za dotaci pro jednu vesnici na Zlínsku a to tak, že se podle vlastních slov jen náměstkyně otázal na šanci dotaci získat. Na odposleších však Kratochvílová Peltovi tvrdí, že na téhle dotaci má zájem důležitý člověk a to Petr Šelepa, tajemník premiéra Sobotky. A to samozřejmě není úplně všechno. Kratochvílová k tomu ještě sděluje, že Šelepa pouští Katce (ministryni Valachové z ČSSD) v Hodoníně místo na kandidátce.

V odposleších se také s přidělováním dotací hovoří přímo o premiérovi Sobotkovi a o sportovním areálu v jeho rodišti Slavkově, který se nachází v Jihomoravském kraji, kde bude kandidovat jako lídr kandidátky ČSSD v podzimních parlamentních volbách. S premiérovým jménem je zde také zmiňován další člen ČSSD Karel Březina.

Co na to celé říci? Všichni zúčastnění budou do morku kosti tvrdit, že se ničeho nedopustili, že se jen ptali a že si nejsou ničeho vědomi. Nakonec se veškerá špína nahází na náměstkyni Kratochvílovou, ze které se stane obětní beránek a bude se o ní tvrdit, že selhala jako jednotlivec.

Není to žádné selhání jednotlivce, jak už jsem několikrát o kauzách a korupcích oranžové květiny ČSSD psal a je zcela zřejmé, že byla a je tato partaj prolezlá korupčníky skrz na skrz. V každé době se totiž vždy našlo několik oranžových korupčníků a jsem si jist, že ještě daleko více kauz usnulo, jelikož v zájmu té nejvyšší politiky usnout muselo!

2017-07-13T08:43:36+01:00