Svoboda a přímá demokracie

Vlastenecké hnutí za národní zájmy a vymahatelnou odpovědnost politiků

POLITICKÁ STANOVISKA SPD PRO TENTO TÝDEN

Vážení přátelé, toto jsou informace a stanoviska, ke kterým se prostřednictvím cenzurovaných médií nedostanete. Prosím sdílejte a posílejte dál dnešní usnesení předsednictva SPD!
1.) Hnutí SPD považuje současnou sérii útoků pachatelů z islámských zemí na občany v Evropě za logický důsledek multikulturní politiky EU. Islám se projevuje jako nenávistná doktrína, která je neslučitelná s naším způsobem života. SPD odmítá islám, protože odmítá útlak člověka z náboženských důvodů. Odmítáme násilí na ženách, zneužívání dětí a otroctví. To vše jsou projevy islámu. Z těchto důvodů prosazujeme zákaz propagace a šíření islámu v České republice.
2.) Hnutí SPD odmítá podřízení České republiky diktátu EU požadujícímu přijetí kvót na přijímání uprchlíků. Dlouhodobě a opakovaně navrhujeme ve Sněmovně referendum o vystoupení z EU. Občané musí sami rozhodnout, jestli chtějí pokračovat v této podobě evropské integrace, která znamená faktickou likvidaci našeho státu a národa.
3.) Předsednictvo SPD považuje nové protiruské sankce přijaté Senátem USA za nebezpečné vyhrocení politické situace ve světě. Je zcela bezprecedentní, že sankční zákon omezuje i pravomoci prezidenta USA o sankcích rozhodovat. Politika USA je dnes hlavním nebezpečím pro světový mír. SPD odmítá, aby Česká republika byla poslušným poskokem USA v této politice.
4.) Hnutí SPD upozorňuje, že vláda České republiky ignoruje
varování odborníků v oblasti energetiky, kteří upozorňují na stárnutí energetických zdrojů a stav rozvodných sítí. SPD prosazuje posílení role státu v zajištění energetické bezpečnosti ČR. Musí skončit nesmyslné investice energetických firem v zahraničí a firmy jako je ČEZ musí místo toho investovat svůj zisk do zajištění energetické bezpečnosti České republiky.
Sledujte: facebook.com/radimfiala.cz
Zadavatel: SPD; Zhotovitel: SPD; Politické hnutí SPD.

Politická stanoviska si můžete stáhnout zde: 2017.08.01 Politické usnesení SPD