Zavřít okno

Přihláška pro člena hnutí Svoboda
a přímá demokracie

Správce prohlašuje, že bude zpracovávat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu, tj. registrace, vedení členské evidence a vnitřní komunikace v rámci SPD. Správce bude zpracovávat osobní údaje manuálně a to za použití výpočetní techniky. Osobní údaje mohou být zpřístupněny pouze členům SPD, kteří budou pověřeni jejich zpracováním.

Členem Hnutí (dále také jen „člen“) může být občan České republiky starší 18 let, který je plně způsobilý k právním úkonům a není členem jiné politické strany nebo politického hnutí.
Podmínkou vzniku členství je řádné podání přihlášky u Regionálního klubu a v případě, že příslušný Regionální klub není zřízen, u statutárního orgánu Hnutí. Dalšími podmínkami vzniku členství jsou uplynutí nejméně dvouleté čekatelské lhůty, po kterou je čekatel registrován v pozici čekatele v registru čekatelů vedeném příslušným Regionálním klubem (dále jen „čekatel“) a souhlas Předsednictva. Členství vzniká dnem rozhodnutí Předsednictva. Zkrátit či prominout dvouletou čekatelskou lhůtu čekatele může Předsednictvo v odůvodněných případech.

Svoboda a přímá demokracie

Vlastenecké hnutí za národní zájmy a vymahatelnou odpovědnost politiků

Ke stažení

Stanovy hnutí SPD – Tomio Okamura

Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR – zašlete prosím podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 – Malá Strana.

Petice za přímou volbu ředitele České televize –  zašlete prosím podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 – Malá Strana.

Petice za zrušení poplatků České televizi pro seniory a zdravotně a tělesně postižené občany – zašlete prosím podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 – Malá Strana.

Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie  – zašlete prosím podepsané archy na adresu Tomio Okamura Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, 118 26, Praha 1 – Malá Strana.

Petice proti imigrantům v Havířově – zašlete prosím podepsané archy na adresu Krajský zastupitel SPD Mgr. Lubomír Volný, Krajský úřad – Moravskoslezský kraj, 28.října 117 Ostrava 702 18

Výzva RESIDOMO  – zašlete prosím podepsané archy na adresu Krajský zastupitel SPD Mgr. Lubomír Volný, Krajský úřad – Moravskoslezský kraj, 28.října 117 Ostrava 702 18

SPD darovací smlouva – VZOR fyzická osoba

SPD darovací smlouva – VZOR právnická osoba